test af tre kontorstole fra Prostole 2022

Jeg har været hos Prostole og testet 3 af deres stole. Denne guide er særlig gavnlig hvis man ikke bor i nærheden af et showroom og dermed ikke har mulighed for at prøve stolen inden køb. Det kan være ret besværligt at bestille en hjem og bagefter adskille den og sende den retur. Især gaspatronen tager det lang tid om at få af. De 3 kontorstole som er testtet, er efter anbefaling af Prostole, som har sagt at disse 3 er deres bedste kontorstole. 

 

Dejlig behagelig Malmstolen 4000

Malmstol 4000 er en af Prostole bedste kontorstole. Den kan udover dem også forhandles et par andre steder. Stolen har mange justeringsfunktioner alt fra justering af ryghøjde, sædedybden, sædehøjde, lændestøtte justering, vægtregulering samt et stort sædevip. Dens lændestøtte er helt unik, da den kan justeres langs hele ryggen, som er noget jeg ikke har set i andre kontorstole. Sædet er helt specielt, det har fjeder i, som helt klart kan mærkes ved at den er meget behagelig at sidde på. Prisen for denne model fra Malmstolen er 11.000 kr, som er en god pris for dens komfort og justeringsfunktioner.

 

Tempeo wave mange funktioner

Denne stol blev lanceret for nogle år siden, så den er helt ny. Hvilket også kan ses ved dens smarte funktioner. Ryggen absorbere fugt, som er skabt af stolens designer. Sædet føles lidt anderledes, det har luftpuder i, som skulle være ergonomiske og støte dig. De har dog lidt mindre komfort end Malmstolen, som helt klart var behagelig at sidde på. Justeringsfunktioner er der mange af, den har dem alle faktisk, sædedybde, ryghøjde, sædehøjde, vægtregulering og lændestøttejustering. Sædevippet er stort og godt, det er sykront og man kan også tilte foran. En rigtig god stol som har sine egen fordele.

 

Rovo XP mere bevægelighed

Rovo er fra Tyskland. Den har en helt anden siddemekanisme. Rovo har udviklet ergobalance som minder om at sidde på et kugleleje, man har meget bevægelighed. Denne kan slås fra og til, således at man får en helt normal kontorstol sædevip når man slår den fra. Der er mange justeringsfunktioner som i Malmstolen og Tempeo Wave. På lighed med Malmstolen har den dejligt behageligt sæde med fjæder i. Man sidder meget godt i den og har lyst til at blive siddende. 

 

Vinderen blandt de 3 bedste hos Prostole

Alle 3 stole er god på hver deres måde. Tempeo wave passer bedst til person med middel til lav højde. Malmstolen passer bedst til middel til høje personer. Det handler også om hvad man foretrækker, om det er luftpuder eller fjeder i sædet, som kan være en smagssag. Rovo har en helt anden måde at sidde på, som vi anbefaler man selv prøver, da det kan være en meget individuel sag.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *