Senge test – Her er den bedste seng

Vi har kigget nærmere på forskellige gode senge for at finde den bedste seng.

Vi vurdere Venus seng til at være den bedste seng i denne senge test.

Det gør af vi flere grunde.

Hvad er det vigtigste for en en god seng?

Det vigtigste for at en seng er god eller måske ovenikøbet den bedste seng i en senge test er, at du ligger komfortabelt og ergonomisk korrekt.

Det første du skal kigge på er madrassen. Hvilke fjedre er der i den og hvilken isolering er mellem fjedrene.

For at det skal være en god seng, så skal der være pocketfjedre i madrassen, og der skal være en god mængde af dem. De skal samtidig være delt op i komfortzoner, som giver forskellig støtte til forskellige steder på din krop.

En god isolering rundt om fjedrene består af skum som både forlænger levetiden på fjedrene samtidig med at det er temperaturregulerende.

Topmadrassen er også vigtig

Som den sidste finish på sengen, skal du have en topmadras liggende ovenpå den anden madras. Den er næsten lige så vigtig som resten af sengen.

Den skal give den ultimative komfort og støtte til din krop.

Topmadrassen på Venus seng er lavet af naturlig latex, som er et fleksibelt materiale der også er meget temperaturregulerende.

Latex er også kendt for at have en god trykaflastende virkning, så du ikke ligger for tæt på fjedrene.

I senge testen finder du Venus som den bedste seng

Venus seng har altså mange af de egenskaber som sengeeksperterne ser efter i en god seng. Du kan derfor trygt købe Venus hvis du ønsker dig en af markedets bedste senge.

Den bedste seng giver dig god søvn.

Køb Venus sengen i både Norge og Danmark

Sengen som er bedst i test hos bl.a Sovneksperterne.dk forhandles af Bedrenætter.dk og de er også til stede i Norge. Du kan finde deres hjemmeside på norsk, med norske priser og leveringer.

Bedrenætter har efterhånden været i Norge i nogle år nu, og de norske kunder er også yderst tilfredse med både deres service og kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *