Livet bliver sjovere med friske nye farver i hjemmet

Ikke mere ensomhed – tid til venner

Det har været en lang vinter for alle, berøvet meget af den sociale kontakt som vi ellers tager for givet. Det har ført til at mange har følt sig ensomme, og det kan et opkald via Skype eller Zoom desværre ikke rigtig gøre nok for at modvirke. Nu kan vi dog endelig se frem til at se hinanden igen, og det bliver en fest. 2021 kan næsten kun blive bedre end 2020, og vi kan og bør gøre vores indsats til at potentialet bliver indløst. Hvad er det så vi kan gøre, jo vi skal først og fremmest være gode til at række ud til dem vi kender der er af natur introverte, som måske er blevet helt indkapslet i deres eget lille liv og vaner efter så mange måneder. De er ikke de første til at invitere venner eller tage initiativ, men de har mindst lige så meget brug for det som alle andre. Vi kan altså tage det på os, at være den der inviterer hele vejen rundt, og ikke glemmer nogen. For at blive klar til dette sociale år med gæster i huset, så er det tid til at opdatere hjemmet lidt. Se mere her!

Hvide vægge signalerer gæstfrihed

Hvad er det der gør et hjem gæstfrit? Det kan komme i mange former, men det er noget universelt over, at værten har gjort sig umage for at modtage sine gæster. Det viser en kærlighed, interesse og omsorg, at man gerne vil gøre noget ekstra for sine inviteredes velbefindende. Det kan være lige fra at man har friske frugter i en frugtskål, til at man har gjort hovedrent, eller til at man har købt lige den slags snack eller øl, som man med at gæsten elsker. Der er dog også noget overordnet man kan gøre, som er i samme båd som rengøring, og det er at få malet de hvide vægge. Det er svært at finde noget der frisker op og gør flot, som en ny omgang kridhvid maling på væggene. Det vil med et snuptag forvandle hjemmet til en indbydende og lækker scene for middage, filmaftener og hvad man nu end har lyst til at lave med sine venner. Det er dog meget mere end det, for de hvide vægge gør naturligvis hjemmet dejligt at være i hele ugen rundt. Det er en fantastisk gave til sig selv med andre ord.

Prøv ikke selv

Der er mange der prøver selv at male, men det ender næsten altid med dårlige resultater. Det er en udbredt fordom, at man godt selv kan male sine vægge, og at man derfor lige så godt kan spare pengene. Men det er meget få mennesker der rent faktisk har evnerne til at gennemføre dette på en tilfredsstillende måde, og mange ender endda med slet ikke at blive færdig, men give op halvvejs, fordi hverdagens mere presserende opgaver banker på. Langt bedre og mere fornuftigt er det fra starten at kontakte en professionel, lokal maler, der kan tage opgaven op, og leverer et nydeligt resultat på kort tid. Det koster lidt penge, men det er alle pengene værd. 

2 thoughts on “Livet bliver sjovere med friske nye farver i hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *