Busrejse til Nordkap – Norges og Europas nordligste punkt

Hvis du er på udkig efter et eventyr, hvorfor så ikke tage en busrejse til Nordkap? Dette er det nordligste punkt i Norge og Europa, og det er et virkelig fantastisk sted. Du vil se noget af det smukkeste landskab i verden, og du vil også opleve noget af den lokale kultur. Busture til Nordkap er helt sikkert noget helt særligt, så gå ikke glip af det!

Fakta om nordkap

  • Nordkap ligger på 71° nord, hvilket gør det til det nordligste punkt i Europa.
  • Den nærmeste by til Nordkap er Honningsvåg, som ligger ca. 30 km væk.
  • Der bor kun omkring 300 mennesker permanent på Nordkap
  • Om sommeren, solen går aldrig ned, og om vinteren er det altid mørkt.
  • Nordkap er hjemsted for nogle af de smukkeste landskaber i Norge, herunder midnatssolen og nordlyset.
  • Der er mange ting at lave i området, bl.a. vandreture, fiskeri og kajaksejlads.
  • Det bedste tidspunkt at besøge det nordkap er fra maj til september.

Hvis du er på udkig efter et eventyr, hvorfor så ikke tage en bustur til Nordkap? Dette er det nordligste punkt i Norge og Europa, og det er et virkelig fantastisk sted. Du vil se noget af det smukkeste landskab i verden, og du vil også opleve noget lokal kultur.

Det skal du huske på

Hvis du planlægger en tur til Nordkap, er der nogle få ting, du skal huske på. Først og fremmest er det vigtigt at klæde sig varmt på. Vejret kan være meget koldt, selv om sommeren. For det andet skal du være forberedt på nogle lange dage. Solen går ikke ned før sent om aftenen, så du du har masser af tid til at udforske. Endelig skal du ikke glemme dit kamera! Dette er et sted, som du gerne vil huske for evigt.

Sådan kommer du afsted

Hvis du ikke kan køre selv, måske på grund af din fysik eller din alder, så kan det være ideelt at tage en busrejse til Nordkap. Her kører man sammen med andre mennesker, hvor der potentielt er mulighed for at finde sig en eller flere nye, gode venner. Det er Hanstholm-rejser som tilbyder og leder busturen, og derfor kan du finde alle de nødvendige informationer på deres hjemmeside omkring rejsen.

Denne rejse til Nordkap, som også omtales som Midnatsolens land, er en rejse som har en varighed på 11 dage inklusiv kørsel. Afrejsen er den 21/6-22 og hjemkomsten er den 1/7-22.

Sådan foregår rejsen

Rejsen foregår i små trin, så man kan nå at få oplevelser med på vejen, så hvis du forestiller dig at sidde i 2 dage krøllet sammen i en bus, så tager du fejl. Det gode ved busrejserne er, at de er nøje planlagt så man kan opleve natur, kultur og lokalitet på rejsen. Dag 1-3 foregår i Sverige, hvor deres gøres ophold forskellige steder, hvor der overnattes. Dag 4 er der hvor bussen krydser grænsen til Findland, og dag 5 ankommer i til Nordkap. Dag 7-10 kører i hjem langs Norge, hvor der opleves Norges smukke natur, og dag 11, ankommer bussen retur til Danmark. En fantastisk oplevelse, hvor alle kan følge med.

29 thoughts on “Busrejse til Nordkap – Norges og Europas nordligste punkt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *