3 tips til at holde en god fest

Vil du gerne snart holde en god og stor fest for dine venner og bekendte, og vil du gerne være sikker på, at det bliver et brag af en fest, hvor der ikke kommer til at mangle noget, har vi her samlet et par gode råd til dig, som du kan finde inspiration i at læse.

Det er altid sjovt med en god fest, men når det er dig, der står for at arrangere den, er det jo også dit ansvar, at alt kommer til at være i orden, og at der ikke kommer til at mangle noget.

Sørg for god musik

For det første kan det være smart at sørge for muligheden for at sætte musik på. Dermed ikke sagt, at du nødvendigvis skal gå ud og hyre et live orkester, men du kan med fordel prøve at finde et par gode højtalere, så der er mulighed for at sætte musik på i løbet af aftenen. En fest bliver altid det sjovere, hvis der er musik på, og så kan du jo selv bestemme, om det er dig, der styrer musikken, eller om dine gæster skal have mulighed for at sætte musik på også.

Mad og drikke må ikke mangle

Skal det være en fest med mad også, er det jo vigtigt, at du også får sat en god menu sammen. Her skal du beslutte dig for, om det er noget, du har lyst til at kaste dig over selv, eller om du skal finde mad udefra. Du kan jo også altid bare vælge at bestille pizzaer til alle, og så er det klaret på et øjeblik.

Der må jo heller ikke mangle drikkevarer, og hvis det er dig, der står for drikkevarer, er det en god idé at købe rigeligt, så I ikke står klokken 24 og mangler flere kølige drinks.

Sig det lige til dine naboer

Skal du holde festen derhjemme, er det også altid en god stil lige at sige det til dine naboer, så det ikke kommer som den store overraskelse, hvis der er musik og larm fra din lejlighed halvdelen af natten.

Det er oftest helt i orden med de fleste, at der bliver holdt fest i opgangen, men det er også en god stil, at du som arrangør lige skriver det på opslagstavlen i entréen til opgangen, at der bliver holdt fest i weekenden. Så kommer det i hvert fald ikke bag på nogen.

Find nye mørklægningsgardiner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *