Sådan kan du spare penge på udgifterne til bilen

Det kan være dyrt at have en bil. Ikke blot bilkøbet kan være dyrt, men alle de udgifter, der følger med, når du køber en bil er ligeledes dyre. Der skal både betales ejerafgift, bilsyn, bilforsikringer, brændstof, vægtafgift og mange andre ting. Hvis du er interesseret i at spare lidt ekstra på bilfronten, kommer der her et par gode råd.

Lån billigt til bilen

Først og fremmest er der gode penge at spare, når du skal købe bilen. For at kunne finansiere bilkøbet, er du måske nødt til at tage et lån. Når du tager et lån, handler det om at finde det bedste for dig og dit formål med lånet. Find det, der er billigst for dig i sidste ende og sørg samtidig for at forsøge med at indhente gode lånetilbud. Se en oversigt over de bedste lån her, så du nemt kan sammenligne forskellige lån og deres renter.

Spar på forsikringer og abonnementer

Der kan være gode penge at spare ved at kigge efter billige men gode forsikringer og abonnementer til din bil. Du kan eksempelvis kontakte dit forsikringsselskab og undersøge, hvor mange penge du kan spare ved at hæve din selvrisiko. Det er samtidig ikke nødvendigt at have alle forsikringer til din bil. Eksempelvis er det ikke et krav at have en kaskoforsikring, og du kan derfor med fordel undersøge, om det bliver billigere eller dyrere for dig at forsikre bilen.

En god ting er at investere i er et abonnement på vejhjælp, så du kan få hjælp på stedet, hvis din bil bryder ned. Som så mange andre abonnementer kan du få vejhjælp til forskellige priser. Her kan du finde den billigste vejhjælp i Danmark, så der er ekstra penge at spare.

Overvej hvor og hvornår du tanker

Hvis du investerer lidt tid i at planlægge din tankning, kan du nemt spare en hel del penge. Benzinpriserne kan nemlig variere alt efter hvad tid på døgnet samt hvilken dag, du tanker. Derudover kan der også være forskellige priser forskellige steder i landet. Få derfor et overblik over, om din køretur i løbet af ugen kan passe med at tanke et billigere sted på et billigere tidspunkt.

De små ting tæller med i forbruget

Hvis du virkelig vil gøre en indsats i at spare på brændstoffet og pengene, kan det være en fordel at tænke på de små ting, når du bruger bilen. Kunne du eksempelvis sagtens have taget cyklen til fodboldtræning i stedet for bilen, er der allerede småpenge at spare. Prøv at køre mindre og brug kun bilen, når det virkelig er nødvendigt. Derudover bør du slukke for motoren, når du ikke bruger bilen, eller hvis du bare holder og venter. Hver gang du holder i tomgang, spilder du altså brændstof.

Husk også at slukke for air conditioning, når den ikke er nødvendig. Du tænker måske ikke over det, men det kræver ligeledes brændstof, hver gang, den er tændt. Sørg derfor at have den slukket så meget som muligt.

1 thought on “Sådan kan du spare penge på udgifterne til bilen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *