Sådan giver du stuen nyt liv

Vi danskere bruger rigtig mange timer i vores hjem. Måske er det derfor, at vi sammenlignet med andre lande også bruger flere penge på vores boliger og indretningen deraf.

Men nogle gange kan det hele godt trænge til en smule fornyelse. Særligt i de rum, hvor vi opholder os mest. Et af disse er stuen, som er manges faste oase og stedet, hvor man finder ro efter stressede dage.

Vi giver dig her 3 nemme tips, hvormed du kan give din stue et frisk pust og skabe helt ny dynamik i rummet.

Mal med nye farver

Dine vægge inde i stuen er noget af det, som fylder mest rent visuelt. Derfor giver det naturligvis også rigtig god mening, at du maler disse med nye spændende farver, hvis du vil skabe en ny effekt.

Når du maler kan det dog være en god idé at tænke farvernes psykologi ind i dit make over projekt. Nogle farver kan nemlig indbyde til hygge, mens andre har en anden effekt. De bedste farver til hygge opg afslapning er mørkere farver som f.eks. en mørkeblå, brun, dyb grøn osv.

Farver som disse er nemlig med til at holde rummet en smule mere mørkt og skabe en god mystik, samtidig med at de skaber ro i sindet.

Husk at hvis du ikke selv er den fødte maler, så kan du få professionel hjælp, da det er vigtigt, at rummet får et flot finish, du nyder synet af. Du kan booke en maler i Haderslev her.

Køb ny spændende vægkunst

En anden måde at skabe ny frisk stemning på – hvor du ikke behøver et helt så stort indgreb – er ved at købe nye plakater eller malerier til dine vægge. Et stort og flot billede kan tiltrække fokus og forvandle rummet, hvormed du får den nye energi, som du søger.

Husk igen at tænke i farver – og overvej gerne et mere klassisk udtryk, da tendenser som er ’in’ også en dag vil være ’out’. Det mest langtidsholdbare er derfor en klassiker.

Indret dig med mange planter

Vidste du, at det er videnskabeligt dokumenteret, at det sænker vores puls, når vi omgiver os med planter? Derudover giver det organiske liv masser af modspil, som kan give en ny atmosfære i din stue. Et godt tip er derfor at se efter nye flotte blomster og planter, hvis du skal gøre noget godt for rummet.

1 thought on “Sådan giver du stuen nyt liv

  1. Быстровозводимые здания – это современные строения, которые отличаются великолепной быстротой установки и мобильностью. Они представляют собой здания, образующиеся из эскизно сделанных компонентов либо блоков, которые имеют возможность быть быстрыми темпами смонтированы на месте застройки.
    Быстровозводимые капитальные здания владеют податливостью а также адаптируемостью, что позволяет просто менять и модифицировать их в соответствии с пожеланиями клиента. Это экономически выгодное а также экологически долговечное решение, которое в последние годы заполучило маштабное распространение.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *