Så nemt får du en smart afbetalings konto der fungerer som kasse kredit

Trænger du til at få lidt luft i økonomien nogle måneder af året ?

Mange har på bestemte tider af året en ret presset økonomi. Det betyder at de enkelte måneder presser deres konto ud over det tilladte. Det kan give sure bankfolk og grimme renter samt straffegebyrer. Nogle tager her et forbrugslån, hvilket hurtig bliver dyrt i gebyrer. Andre er allerede hoppet på vognen med en smart online afbetalings konto. Det virker stort set lidt på samme måde som en online kasse kredit til alle dine køb på nettet. 

Den kan bruges i næsten alle webshops i Danmark, den er nem at oprette og koster ikke noget at have, hvis ikke du bruger den. Den kan dermed bruges til at købe alt mellem himmel og jord. Det er sådan set ligemeget om det er sko, tøj, frækt lingeri, legetøj, værktøj, dæk til bilen, elektronik, møbler ja endda sexlegetøj

Den tager ikke lang tid at få oprettet og hvis du ikke er i RKI, kan du blive godkendt omgående. Det eneste du skal bruge er kredit kort og nem id. 

Hvordan skal jeg bruge den i de shops jeg handler i ?

Når du har den oprettet kan du gå igang med at handle. Du gør i de forskellige webshops som du plejer. Tilføjer varer til kurven og går til kassen. Når du lander ved kassen kan du så angive den nye smarte afbetalingskonto som betalingsmiddel. Når ordren så gennemføres, trækkes beløbet ikke på din konto, men på denne istedet. 

Efterfølgende, når alle de køb er foretaget, logger du ind på systemet. Her kan du nu angive hvor hurtigt du vil betale beløbet tilbage. Alle dine købe er samlet i et beløb, hvilket gør det meget nemmere at styre. Du kan så angive at du f.eks. vil betale det hele retur over 10 måneder. Beløbet deles nu op i 10 små bidder og trækkes hver måned på dit kort. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *