Lyder krypto helt norsk? Lad os forklare det

For nogle er norsk svært og for andre er det meget nemt at forstå. Norge er et fantastisk land, og man bør besøge det, når man får tid til det. Det samme gør sig gældende for kryptovalutaer, som kan være svære at forstå, hvis man aldrig “har været der”. Flere og flere danskere prøver at investere i det, og mange ender med at blive snydt på den ene eller anden måde.

Markedet er ikke så reguleret som de andre markeder, og når dette sker, så er svindlerne klar til at prøve på at tage dine penge. Du kan dog undgå dette ved at fordybe dig i emnet og lære mere om det.

De bedste børser

Der findes nærmest lige så mange børser samt platforme som der findes kryptovalutaer. Der er tusindvis af dem! Hvis man ønsker at anvende en troværdig børs, så skal man lige ind på Google og søge på anmeldelser og meget andet. Alternativt kan man gå ind på nogle af de danske hjemmesider om kryptovalutaer, hvor man kan finde anmeldelser om børserne.

For at finde ud af om der er tale om en reel anmeldelse, så skal du tjekke, hvordan artiklen er skrevet, og om forfatteren overhovedet har anvendt platformen eller bare er blevet betalt for at skrive en anmeldelse. Et af de gode eksempler på dansk er denne anmeldelse af eToro platformen. Den er velformuleret, og så indeholder den både fordele og ulemperne ved handel på netop den platform.

Læser man lidt nærmere, så kan man også se, at eToro er reguleret og autoriseret af det der svarer til Finanstilsynet på Cypern. Det er et EU-land, så der burde i hvert fald være styr på tingene, og man kan ikke bare oprette sig uden at skulle svare på en række forskellige spørgsmål, som myndighederne kræver at de spørger dig om. Det er for din egen sikkerhed som privatinvestor. Husk dog altid at du ikke skal investere mere end du kan tåle at miste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *