Hus & Have: Magasinet for det moderne hjem

Hus & Have er et skønt magasin, der er fyldt med gode ideer til både inde og ude i hjemmet. Det er en fantastisk ressource for alle, der ønsker at gøre deres hjem smukkere, behageligere og mere funktionelle. Artiklerne er velskrevne og fotograferingen er i top. Jeg nyder altid at bladre gennem siderne og blive inspireret af de fantastiske hjem, der er omtalt i magasinet.mereNew London, CT Michael S., installatøren, gjorde et fremragende stykke arbejde. Han kom til tiden og udførte arbejdet med succes. Han var også behagelig og høflig. Vil anbefale igen. Linda M., New London, CT læs mere Manchester, NH Var meget tilfreds med service og tid til at få arbejdet udført. Walter F, Manchester, NH læs mere Woburn, MA I laver flot, pænt og kompetent arbejde med dygtige, dygtige og behagelige teknikere.

Hvor længe blomstrer Magnolia? – Svaret kan overraske dig!

Magnolia blomstrer i omkring to uger om foråret. Det er et smukt syn, og duften er himmelsk. Jeg kan ikke forestille mig noget mere vidunderligt end at gå gennem en have med magnolier i fuldt flor. Jeg vil virkelig gerne ud og se skoven i Red River Gorge, men det er svært at få mig selv ud af sengen. Jeg er doven. Jeg vågner ikke let, og så kræver det en stor indsats for mig at komme i gang. Fuglene havde sunget hele natten lang, og raslen i træerne holdt mig også vågen. Jeg stod ud af sengen omkring kl. 8:15 og gik på badeværelset. Da jeg kom tilbage ind i soveværelset, hørte jeg en lyd ude fra mit vindue, der lød som en slags dyr. Jeg gik hen til vinduet og kiggede udenfor, men jeg kunne ikke se andet end træer.

Dwarf Magnolia Tree: Den perfekte tilføjelse til dit landskab

Dværg magnolia træer er vidunderlige tilføjelser til ethvert landskab. Det er små, kompakte træer, der vokser langsomt og har dejlige, duftende blomster. De er perfekte til små gårdhaver eller haver og er et godt valg for alle, der ønsker et smukt træ uden at skulle bekymre sig om, at det fylder for meget. Dyrkning af dværgmagnoliatræer Dværgmagnolia er langsomtvoksende træer, der er perfekte til små gårdhaver eller haver. De kan plantes i containere og vokser faktisk godt i containere. De har en tendens til at vokse langsomt, hvilket er en anden grund til, at de er gode til små gårdhaver og haver. Dværgmagnolia kan dyrkes i fuld sol eller halvskygge, så det er fleksible planter med en bred vifte af anvendelser. Plantning af dit dværgmagnoliatræ Hvis du planter et dværgmagnoliatræ fra en planteskole, vil det være blevet dyrket i en potte.

Link til artiklen

klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *