Disse ting skal du huske til din vandretur i Norge

Skal du på din første vandreferie? Så er Norge et rigtig godt sted at starte. Du kan nemlig både oplevet meget kuperet terræn og et mere fladt terræn, som er nemmere at gå i. Norge byder derfor på flere forskellige sværhedsgrader når det kommer til vandring og du kan derfor starte stille og roligt ud. Derudover byder Norge på den smukkeste natur og er derfor et meget populært land for vandreferier.

Husk at træn op inden turen

Allerede inden du skal afsted, er det en god ide at begynde at tænke over din vandretur. Er du ikke vant til at træne og bruge din krop, så er det en rigtig god ide, at du træner grundigt op, inden du tager afsted. Du kan både træne op ved at gå en hel masse kilometer herhjemme på landevejen. Men også flow yoga er en god måde at træne din krop op på. Her bliver du både udfordret på din smidighed, balance og udholdenhed, som alle tre er vigtige elementer af din fysiske kunnen på en vandreferie. Der er mange, der er glade for at dyrke flow yoga med disse Adidas ankelstrømper, fordi de er lavet af bambus.

Væn dig til at gå med stor vægt på ryggen

Skal du på en luksus vandreferie, hvor dine ting bliver kørt rundt for dig, eller skal du afsted, hvor du selv skal bære dine ting? Er det sidste tilfældet, er det vigtigt at vænne din krop til at gå med en stor vægt på skuldrene og ryggen. Det er nemlig en stor belastning, som de færreste er vant til i deres dagligdag. 

Pak let

Du skal ikke på charterferie og kan pakke en hel kuffert med ting, som du finder nødvendige. På din vandretur er det kun de absolut vigtigste ting, du skal tage med, du skal jo selv bære det hele. Derudover er det en god ide at vælge så lette ting som overhovedet muligt. Gå efter en sovepose, der ikke vejer ret meget og et liggeunderlag, der er så let som muligt.

Pak gas nok

Når du skal på vandreferie er et stormkøkken en nødvendighed. For at bruge dit stormkøkken skal du bruge gas, og det er virkelig surt at løbe tør for gas. Du kan lave alle dagens måltider på dit stormkøkken samt koge vand til kaffe. Derfor er det en virkeligt rar ting at have med. Med dit stormkøkken skal du heller ikke tænke over brænde til bål, eller om hvor der er bålpladser. Stormkøkkenet kan du nemlig bruge alle steder, og du er derfor ikke afhængig af en færdiglavet lejrplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *