Disneyland – En ferie for børn.

En ferie for børn.

Disneyland Paris er en rigtig ferie for børn og barnlige sjæle.
Det er stedet hvor man oplever voksne mennesker, som danser rundt og har diverse mærkelige hatte på fra Disney univers. Noget man ikke oplever mange steder.

Stemningen starter når du ankommer til dit hotel. Da hvert Disney hotel er bygget op over et bestemt tema, så får man stemning med det samme. Hotellet får også besøg af Disney figuren, som f.eks. Anders And eller Fedtmule.

2 parker – 1 billet i Disneyland.

Bor du på et af Disney egne hoteller, så er der normalt entre billet med i Disneyland Paris parkerne. Du kan besøge parkerne så tit du vil og kan også besøge dem begge på samme dag. De har indgang ved siden af hinanden og gå turen fra den ene park til den anden er ca. 5 min.

Da Disneyland Paris åbnede i 1992, var der kun en park, med fire områder. Main Street USA, Central Plaza, Frontierland og Fantasyland var der fra start, mens Adventureland og Discoveryland først kom til senere.

Først d. 16/3-2002 åbnede park nummer 2 i Disneyland. Nemlig Parc Walt Disney Studios. For os der er kommet i Disneyland siden starten, hedder de stadig den nye og den gamle park. Det hænger stadig ved, især fordi stemningen i de to parker er forskellige. Vi synes stadig dan gamle park har den rigtige Disneyland stemning.

Det er så dyrt at rejse til Disneyland.

Det er en sætning jeg hører tit og ja, det kan være dyrt. Du har dog også mulighed for at spare nogle penge. Du kan spare penge ved at rejse uden for sæsonen i de billige perioder og gøre brug af nogle af Disneylands gode tilbud. Det kan f.eks. være Spar 40% eller All inklusive.

En anden måde at holde omkostningerne ned, er at køre i bil eller flyve på de billige afgange. Da en flybillet kan falde meget i pris, hvis man vælge det rigtige tidspunkt. En biltur til Disneyland tager ca. 12 timer fra den danske grænse. Her kan det være en fordel, at køre om natten, så slipper du for at køre så meget i kø.

Så ja, det koster penge at tage til Disneyland Paris, men jeg synes det er fornuftigt i forhold til oplevelsen.

Planlægningen af rejsen.

En stor del af rejsen til Disneyland Paris er planlægning og forventningsglæde. Det er også vigtigt at planlægge det rigtigt, så du får den ferie du og dine børn har drømt om.

Du kan allerede hjemmefra bestille billetter til shows, som f.eks. Buffalo Bills Wild West Show. Det er et show som du skal opleve mindst en gang. Med i billettens pris får du mad og drikkevare.

Billetter til Buffalo Bills Wild West Show er lidt I den høje ende, men du kan vælge forskellige tidspunkter, da nogle tider er dyrere end andre.

Du finder Buffalo Bills Wild West Show I Disney Village, som er et område udenfor de 2 parker. I Disney Village finder du en masse spisesteder og butikker. Her er der masser af liv om aftenen, når parkerne er lukket.

Så start din planlægning af ferien til Disneyland Paris NU!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *