5 typer spillere i et escaperoom

5 “roller” i et escaperoom

Os der dagligt sidder og ser folk i et escaperoom har for længst lært disse 5 karakterer at kende. Når vi lukker grupperne ind har vi allerede under introen pinpointet hvilke personer der er tale om og ofte får vi ret. Hvilken er du selv?

Ballademageren

Denne er grunden til at vi siger en masse ting i vores intro der burde være en selvfølge for de fleste. Som fx “lad være med at kravle op under loftspladerne”, “skruerne skal ikke skrues ud af møblerne” og “Please lad være med at ødelægge noget”.
Under introen har vedkommene allerede joket med de første ting og I rummet bruger vedkommen mere tid på at fortælle hvordan han kan snyde sig ud af rummet.

Den nemt underholdte

Klart en favorit for gamemastere. Dette er personen der kommer med den reaktion som hele rummet er tiltængt. Personen der bliver glad hver gang en ny gåde løses eller noget nyt åbnes. “Wow”, “Ooh” og diverse andre skrig og hvin kan høres igennem væggene. Og bag skærmen sidder en smågrinene gamemaster.

Den altvidende

Allerede under introen har vedkommene meddelt at de ikke behøver ledetråde, spurgt ind til rummets rekord tid og lagt en plan. Kun få gange holder dette stik hele vejen igennem. Denne person spilder meget tid på tilfældige rekvisitter fordi de låser sig fast på at det er et spor til næste opgave, når det i virkeligheden er fuldstændig irrelevant. Enhver løst opgave (der er løst med hjælp fra gamemaster) bliver besvaret med “Selvfølgelig” eller “Det vidste jeg godt”

Den gode leder

Personen der tager lederskabet og fordeler opgaverne ud. Denne person sørger for at indvolverer alle så ingen føler sig udenfor og de roser andre for at løse opgaverne.

Den stille

Både før og under intro har vi ikke hørt et ord fra vedkommene. Personer virker ikke som en del af gruppen i rummet og siger ikke så meget. Men når personen så siger noget, er det oftest korrekt. Dette er personen der har svaret og kan oversætte de mest random koder. Desværre er det også ofte personen de andre ikke lytter til.

Kan du genkende dig selv I en af disse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *