Selfie med smykker

Sådan tager du det perfekte ring selfie

 

At tage et billede af sin forlovelsesring, lige efter han har været på knæ har udviklet sig til mere end blot et blændende billede af din forlovelsesring, der fanger det perfekte lys på en smuk dag. Ring selfies er blevet mere og mere populært på de sociale medier, og har aldrig været mere populært. Især efter Kylie Jenner er begyndt at dele billeder af hendes lange negle, og store diamantringe er det begyndt at blive et hit på de sociale medier.

 

Men hvordan tager man det perfekte billede, og er det blot et billede man lægger op for at få den helt forkerte opmærksomhed?

 

At fortælle jeres venner og familie at i er blevet forlovet er naturligvis spændende og vigtigt, uanset om den er formel eller uformel, fortjener det helt sikkert opmærksomhed. Så derfor er det også vigtigt, at man bruger tid på at skrive den rigtige tekst og tage det rigtige billede.

 

Husk på at dette billede vil være på dit Instagram-feed, synligt for alle, og vil nok også være det billede der kommer til at få aller mest opmærksomhed. Når du konstruerer den perfekte ring-selfie, bør du acceptere intet mindre end perfektion, så læs videre for at se hvordan du opnår dette.

 

1.   Husk at få lagt manicure

Regel nummer et inden du tager det perfekte billede af din ring, er at dine negle og hænder matcher skønheden af din ring. Så har du ikke allerede nu været til din bedste negleteknikker, så er det på tide. Husk at vælge en naturlig farve, som lys rosa eller franske negle. Vælg aldrig farve, da du hurtig vil kunne blive træt af det, og det bær ikke være neglelakken der tager opmærksomheden fra ringen.

 

2.   Vælg den perfekte baggrund

Næste step er selvfølgelig den helt perfekte baggrund. Normalt tager vi et billede af ringen lige så snart vi har fået den, men vendt hellere til den helt rigtige lokation, så man ser ringen fra det bedste spot. Har i en romantisk middag, er det naturligvis smukt at tage et billede af ringen, tæt på stearinlysene.

 

Den klassiske baggrund er hans hånd der holder din, hvor ringen med den store diamant selvfølgelig er det øverste punkt på billedet.

 

3.   Lej med lyset, så ringen skinner mest muligt

 

Sørg for at teste lyset når du tager billeder, lys er alt når det kommer til smykker og diamanter. Sørg for at billedet ikke er taget i direkte sollys, men gerne udenfor på en solskinsdag. Sæt evt. din blitz til for at få ekstra meget sparkle på din ring.

 

Med disse trick er vi sikker på at du får taget det bedste billede.

25 thoughts on “Selfie med smykker

  1. Pingback: speed
  2. Pingback: superkaya88
  3. Pingback: ks pod
  4. Pingback: slotjili

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *