Norske lydbøger el. lydbøger på Norsk

Lydbøger boomer som aldrig før og sammen med podcasts er det et af de markeder der er mest i vækst indenfor underholdningsbranchen. Tilfældet er det samme i Norge, hvor lydbøger også er populære og selvom det er det marked med færrest lydbogstjenester i Skandinavien, så er der et par stykker om konkurrencen.

Ren Norsk lydbogstjeneste – Fabel

Fabel har i mange år den ledende lydbogstjenste i Norge og det skyldes nok i høj grad at den er Norsk, lavet af Nordmænd og kun eksistere i Norge.

Du finder også alle bøger fra alle norske forfattere og populære titler og bestsellere oversat til norsk er også at finde hos Fabel. Det har de så også kombineret med en god pris og et let forståeligt abonnements setup, hvorfor det er en af de foretrukne lydbogstjenster på markedet.

Find inspiration til norske lydbøger

Du vil måske gerne finde lidt inspiration til norske lydbøker og til det er en lydbok app som Fabel et godt værktøj. Det er de andre lydbogstjenster på markedet også, og du kan få det forkromede overblik på gratis-lydboker.nu der kun sammenligner norske lydbok apps.

Det bedste sted at finde lydbog inspiration er netop den app du bruger da de alle har funktioner til at give bogtips baseret på populraitet, aktualitet og ikke mindst hvad du tidligere har hørt af lydbøger i app’en.

Hvor finder jeg lydbøger på Norsk?

Du kan finde lydbøger på Norsk hos de norske lydbogstjenester, men er du bosat i et andet land kan det være en udfordring at få adgang til dem. Heldigvis er der også mange danske lydbogstjenester der har et udvalg af norske lydbøger, og du kan finde danske lydbog apps med lydbøger gratis lige her.

Det du skal være opmærksom på når du skal vælge norske lydbøger er at nordmændende faktisk har to sprog el. dialekter om man vil, som er rimelig forskellige. Der er Nynorsk og Bokmål. Langt de fleste skriver på Bokmål, hvorfor norske bøger også er på dette sprog, men der kan selvfølgelig være varians.

God fornøjelse med at finde en god norsk lydbok!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *